Хорски YouTube

Oбјављено by

psalam tube

Хорски YouTube је канал где можете видети и чути снимке наших хорских наступа.Такође можете погледати и видео спотове са духовним и световним песмама које певамо, а које су правили већим делом чланови хора, као и снимке, које су забележили грађани којима се свидео наш наступ, извођења композиција познатих композитора. Издвојили би композиције које су у извођењу нашег хора, а које је аранжирао и компоновао диригент нашег хора Петар Ракић.

У припреми су и два аудио CD-a која би требала да се нађу у продаји, у Цркви Св. Димитрија. Уз Божију помоћ, надамо се у скоријем периоду већем броју ових CD-ова како би били доступни заинтересованим слушаоцима црквеног појања.

Први CD је са такмичење и наступа на “Међународном фестивалу православних црквених хорова у Хајновци“ (Пољска 2006.).И другог CD-а који је снимљен у Будимпешти под покровитељством генералног спонзора агенције “Intersun“*Будимпешта и њиховoj помоћи.

Овом приликом још једном захвалност на омогућеном снимању оригиналног звука нашег хорског појања у Цркви Светог Ђорђa, као и гостопримству наших домаћина у Текелијануму у Будимпешти, а од Бога им свако добро.

До тада уживајте у слушању на каналу Yuotuba!

https://www.youtube.com/channel/UCRHcpmWffOwVIyqFViwA0jg